OPPSKRIFT: HJEMMELAGET KEBAB MED TZATZIKI

God fredag, fine dere!

Jeg har lovet dere oppskrift på denne nydelige kebaben. Vi spiste det til middag i går, og det smakte veldig godt. Dessuten er det enkelt å lage, og veldig sunt!

Ingredienser (2 personer):

Kebab – 450 gram entrecote (bruk gjerne det billigste kjøttet da det uansett skal kuttes opp og serveres med mye annet, og ikke spises som et biffstykke), 1/2 ts hvit pepper, 1/2 ts svart pepper, 1 ts salt, 1 ts chili explosion, 1/4 ts kajennepepper, 1 ts spisskummen, smør til steking

Tzatziki – 3 dl naturell yoghurt, 1 halv agurk, 3 fedd hvitløk, 1/2 ts salt

5 Pitabrød – Bruk gjerne Hatting sine frosne pitabrød

Tilbehør – Agurk, tomat, paprika, rødløk (bruk de grønnsakene du vil)

Slik gjør du:

Start med å lage tzatzikien. Riv agurk i et rivjern, og legg alt i et rent håndkle med salt over, og la vannet renne ut i en skål.

Kutt kjøttet i strimler. Varm opp 1 spiseskje smør i en stekepanne. Legg i kjøttet når smøret freser, og bland inn alt krydder. Brun kjøttet og legg det i en skål.

Press ut alt vannet av agurken. Bland yoghurt med presset hvitløk, agurk og litt salt. Legg den til side.

Kutt opp grønnsakene, og varm opp pitabrødene etter anvisning på pakken.

Legg frem alt så kan hver og en forsyne seg selv!

 

Håper det smaker!



Instagram HER Snapchat HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg