OPPSKRIFT: PASTAGRATENG

 

   I dag var det tid for en enkel og god middag, så jeg har laget pastagrateng med kjøttpølse og brokkoli.

 

Ingredienser (4 porsjoner):

250 gram ukokt pasta

4 skinnfrie kjøttpølser

1 brokkolihode

3 dl fløte

200 gram revet ost

1 teskje salt

1 teskje pepper

1 teskje malt muskatnøtt

 

 

Fremgangsmåte:

Sett på ovnen med over- og undervarme på 200 grader.

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Kutt brokkolien i små trær, og kok den i to minutter.

Kutt pølsene i terninger.

Visp sammen fløte, ost, salt, pepper og muskatnøtt.

Bland alt sammen i en ildfast form.

Stek i ovnen i 20 minutter.

 

 

Voila! Håper det smaker!

 



Instagram HER Snapchat HER

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg